maandag 27 september 2010

Mi su tira

Frivole frambozen en romige mascarpone, een droomdessertje voor de eenvoudige huis-,
tuin- en keukenman/vrouw met een stevige frigo. 
Snel klaar, en veel minder ingewikkeld dan de traditionele tiramisu (met koffie zetten en koekjes soppen en zo), al blijft die ook niet te versmaden natuurlijk.







Precies zoveel framboosjes erop geteld als precies zoveel...?
Veel smuls!

5 opmerkingen:

  1. Ziet er heerlijk uit, het is vast veel frisser dan de gewone tiramisu, wij hebben ook nog wat frambozen aan de struik staan, dit ga ik eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmmmmhhh, had je wel wat eerder op het seizoen mogen publiceren :-)
    Ga ik zeker proberen. Staat-ie ook bij bio de janeiro?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Liesbet, ik heb hem eind oogst gemaakt, maar heb een tijdje zonder internet gezeten... Zie het als een heimwee-naar-de-zomer receptje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Check. Ik zal zaterdag op de markt de laatste frambozen scoren! En ja, zucht, nu al heimwee

    BeantwoordenVerwijderen
  5. In Warsaw zag ik vorige week hoe frambozen per kilo verkocht werden, op de kapo van een auto langs de weg... Mm!

    BeantwoordenVerwijderen