zondag 5 december 2010

.tonBoutoorbellen.-festijn

Sinds begin juli passeerden jullie hier maar liefst 3.000 keer, zo vertelt de koekoek onderaan mijn blog me. 
Omdat ik dat massaal geweldig vind: 2 paar .tonBoutoorbellen. te geef! 
De knopendoos werd omgekeerd, en enkele van mijn favoriete exemplaren eruit geplukt.

(Klik op de foto voor meer details)
Des gouts et des couleurs, on ne dispute pas!


Kies jouw favoriete knoop, en vertel me hieronder bij welke outfit en gelegenheid jouw .tonBoutoorbellen. beeldig zouden staan! Reclame op jouw blog maken mag, en als je dit een fijne hangplek vindt, volg me gerust.


Ik kies op 17 december in de vroegte 2 gelukkige dames en maak hun favoriete paar, nickelvrij. Zo kan je met kerst niet alleen de boom maar ook je oorlelletjes versieren.
Meer moet dat niet zijn!

23 opmerkingen:

 1. ooh, leuk dat je een give away doet! tis moeilijk kiezen... maar... ik zou het liefst van al het knoopje 'mooi' als oorbellen willen! Dan doe ik ze zeker aan met Kerst. En de rest van de outfit, die kies ik wel in functie vd knoopjes :-)
  moge er nog vele mooie knoopjes op je pad komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh zo'n toffe give-away! Ik had graag de turqouize of de wow-oranje voor op mijn zelfgemaakte rokjes, zou zalig zijn nog meer "handgemaakt" aan mijn outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die 'straal' knoopjes zouden perfect passen bij de allereerste rok voor mijzelve die hier nu echt op stapel staat. En of ik dan zal stralen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga voor de oorbellen 'mooi'! Deze zouden perfect staan bij mijn mooi rood kleedje!
  Ik zal er dus heel "mooi" mee zijn!
  Ik blijf je volgen,...
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kies voor de oorbellen van het hartjessymbool. Deze zou ik graag aandoen bij nieuwjaar. Een outfit daar zoek ik (hopeloos) nog naar.. De oorbellen zouden alvast een goed begin zijn (en een goede aanvulling op mijn oorbellenverslaving) :)
  En daarbij, bij nieuwjaar gaan we uit dansen. Enkele dansen zijn de tovercirkel en de jig. De cirkeloorbellen zouden goed bij deze dansen passen! Hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om te beginnen proficiat met het stijgende succes van je blog! Leuk om te weten dat je niet enkel voor jezelf schrijft, maar ook voor een hoop enthousiaste lezers!

  Dan de oorbellen: ik draag er elke dag, en elke dag assorti met de outfit :)
  Oorbellen van knoopjes heb ik nog niet, dat heb ik tot nogtoe uitgesteld om de stomme reden dat ik kleine oorlelletjes heb ;)
  Volgend jaar op vrijdag 13 mei word ik 30, en dat wil ik gaan vieren, hoe en waar daar ben ik nog niet uit, maar ik wil het wél doen in een (deels) zelfgemaakte outfit! Dus: als ik een paar oorknoopjes win, heb ik 1- iets om mijn stofkeuze op te baseren en 2- al meteen een verjaardagskadootje voor mezelf! (al is het dan waarschijnlijk al een maand of 5 in gebruik ;) )

  Ik kan niet goed kiezen, maar ik ben een lentetype (warme kleuren, snoepjeskraam), en ik denk wel mooi te zijn met turquoise - klein - maar - fijn - bloem...
  Verras me maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. goh, da's zo moielijk kiezen ! ik vind dat allemaal zo'n mooie knoopjes !
  Maara ls ik dan kijk nara mijn garderobe, ga ik voor de rood/witte lmet hartje naast. Ik hou namelijk erg van de kleurencombinatie rood/wit/zwart en heb veel kledij in die tinten.
  Maar aigenlijk zijn ze allemaal mooi! Dat straaltje bijvoorbeeld ! en dat turquoise bloemeke ! !!

  En ik heb wel al veel bellen ( ik maak ze ook zelf ) maar bellen van knoopjes echt niet. Dat lijkt me wel eens ene leuke variatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oorbellen zijn hier altijd welkom. Zeker met het vooruitzicht van de examens in januari... Het werd onbewust een gewoonte om dan op de dag van het examen oorbellen te dragen en dan maakt het niet uit: ik kies ze op gevoel, waar ik me dan goed bij voel.

  Ik wil 'Mooi' zijn, ik wil 'Stralen', mensen mogen 'Wow' roepen, misschien ontmoet ik mijn grote '<3' en zegt ie dan 'Turquoise': 'Pas un lapin'!

  Ha, ik kan niet kiezen natuurlijk. Oorbellen draag ik altijd op gevoel. Maar ze zijn hier altijd graag gezien/gedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gezellige blog heb je. Ik had vanmiddag even een momentje voor mezelf om rond te snuffen in alle blogs. Vandaar dat ik op die van jou terecht kwam. En ik ben ook wel benieuwd naar je Tonboutoorbellen. Als ik dan nog mag meeoden zou ik gaan voor de zwarte links voor.Zoals jij ze noemt " Krassebak " precies mijn kleur zwart,zilver .Ik heb me gelijk als volgster bij je aangemeld. En wie weet he...Succes met je belletjes maken !
  groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh hoera! Ik kies voor 'maar'.

  Want dat past goed bij
  ... mijn mooie groene dikke warme trui die nu goed van pas komt met dit koude weder,
  ... bij mijn pasgemaakte (nog niet geblogde) kussens in mijn zetel,
  ... mijn bril
  ... mijn haar
  ... het behangpapier in de living, slaapkamer én badkamer
  ... bij dat mooie truitje dat (per toeval) pas gekrompen is tot een mooi stukje vilt en waar ik dan iets mooi passend bij zal maken

  Pick me, pick me!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kies voor die met hartje boven... Ik heb vorige week een fantastisch rood kleedje gekocht en die oorbellen-to-be zouden er heel mooi op staan... Ik zou je eeuwig dankbaar zijn ...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schoon gedaan zeg!

  Ik vind mezelf wat vreemd staan met oorbellen (en ringen en halskettingen en ... ) maar in een poging mezelf te vervrouwelijken zouden de 'klassebaks' mij misschien in de goede richting kunnen duwen, allez, of rijden :)ha!

  Gelegenheid: elke dag wens ik eruit te zien als een klassebak.
  Outfit: alles wat niet training of 'ik hang vandaag in de zetel' uitstraalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk, zoveel enthousiasme en oorbelverslaafden tegader! Ik ben zelf tonbout'oorbellen beginnen maken omdat ik knopen geweldig vindt, en om de prachtige kleuren en vormen.
  @ Marleineke: de wow is eigenlijk oudroze, de belichting was niet zo denderend...
  @ tudos: zoveel verschillende smaken, van 'klassebak' tot 'stralen': plezant!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De straal oorbelletjes zouden gaan staan bij de jurk die ik nog moet maken voor de feesten.
  Ik volg je al en ga reklame maken op mijn blogje.
  groeten Katrientje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de "fijn" heel mooi, iets dat eigenlijk bij alles past. Mijn elegant zwart kleedje. Of mijn kleedje met gebroken wit, beige en bruin... Of bij mijn bloemenkleedje.. Overal bij dus, eigenlijk ^^ Maar met de "klassebak" zou je me ook blij kunnen maken, past ook mooi bij mijn zwart kleedje. 't Is mij gelijk! En hopelijk mogen er nog veeeeeeel bezoekers bijkomen he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oh wauw, zo'n toffe knoopjes-belletjes!!!
  Ik kan eigenlijk ook niet kiezen: 'mooi', 'turqoise', 'wow' of 'klassebak', ze zijn allemaal om ter leukst!
  ik heb zeker wel een geschikte outfit bij één van deze knoopjes, en indien niet, dan maak ik hem gewoon toch!
  Een rokje of kleedje assorti bij mijn eigenste tonbouton oorbellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ga voor de turqwoize: die passen perfect bij het kleedje dat ik aan het maken ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooi!!! Ik ga voor mooi!
  Past bij mijn framboise bloesje.

  (En morgenavond verschijnt de reclame.)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Olala, ik ga voor die waar 'mooi' onder staat of die waar een hartje boven staat. Beide heel schoon! En ik zou ze gewoon heel veel aan doen, ik ben toe aan een vers paar!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik kies voor de kleine rode met het hartje boven. Ik had wel liever een ring gekregen omdat mijn man niet graag oorringen ziet. Ik moet een beetje de kerk in het midden houden. Het past bij al mijn outfits, want die zijn ook kleurrijk en speels, net als het mooie knoopje! Kies voor mij, want dan ben je maar één knoopje kwijt ipv twee...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het hartje, klein, fijn en rood. Past bij mijn zwarte rokje, bij mijn felblauwe vestje, bij mijn rode truitje, bij ... het grootste deel van mijn garderobe eigenlijk... Nu duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Stop maar allemaal met meedingen. De oorbellen zijn voor mij. Ik ben namelijk al heel lang verliefd op deze blog en al verliefd op tonBouton (via een tas) nog voor ze een blog had.
  Vandaar dat ik vind dat ik rechten heb :-)
  Op die kleine rode met de twee ringen. Waar het hartje bij staat.. Die natuurlijk geweldig mooi zullen kleuren bij mijn rode King Louie jurk. Waar ik mee onder de kerstboom zal zitten stralen.. Please, please..

  BeantwoordenVerwijderen
 23. MOOI! Da's mijn keuze. Mijn kerstoutfit is een zwart kleedje, beetje Frans met de juiste (rode) accessoires. En rode oorbellen, dat zou de boel compleet maken!

  BeantwoordenVerwijderen